duminică, 24 ianuarie 2010

Cum se vede iubirea in ochi unui om care sufera

De multe ori in viata cand spunem iubire automat ne gandim la fericire dar si de mai multe ori iubirea asta se transforma in suferinta poate ca veti intreba dece ?
Pentru ca asa este in viata nu de fiecare data tot ce ne dorim nise poate indeplinii
De multe ori intr-o relatie oferim totul pe tava sufletului fara a ne gandii daca merita persoana respectiva chestia asta asa mise intampla mie acum.
De mult am vrut sa scap de trauma care mi-a lasato fata cu care am stat 2 ani si apoi ea ma parasit ducanduse in bratele altui baiat acum cand credeam ca soarele a rasarit si pe strada mea cand puteam fi si eu fericit descopar cu stupoare ca nu este deloc asa
Iubirea este o iluzie te face sa zbori pana te vezi sus odata ajuns incepi incetu cu incetu sa te prabusesti ca un avion in prabusire fortata
Si stai si te intrebi de ce eu? dece mise intampla mie iar toti din jurul tau se uita la tine ca la un nebun sau prost care este venit de pe alta lume fara a stii ca defapt inima ta cere putina dragoste si afectiune.
Niciodata sa nu spuneti un Te iubesc daca nu este adevarat pentru ca poate lasa rani adanci in sufletul persoanei de langa dvs o seara frumoasa va doresc tuturor sa aveti grija de voi si de sufletul vostru IUBITIVA MULT PENTRU CA NUMAI IUBIREA NE MAI POATE FACE FERICITI PE ACEASTA LUME!

Un comentariu:

  1. Hmmm...intr-o relatie nu conteaza numai iubirea sunt multe elemente de baza pana al iubire ce multa lume le ignora iar cu "te iubesc "sunt deacort cu tine e un cuvant prea frumos si scump ca sa fie spus la intamplare ...:) dar cum in viata trebuie sa stii sa si te ridici de jos de unde cazi ...viata e frumoasa daca ti-o faci tu sa fie frumoasa dar poti sa ti-o faci si gri totul depinde numai de noi ...si am o vorba ..."Nu lasa umbrele trecutului sa iti umbreasca prezentu".."viata e o lupta pana la final "...si oricat de greu ne-ar fi ceea ce nu ne omoara ne face mai puternici si viata noastar nu se opreste la o singura persoana ...:) viata continua cu bune si cu rele ...:) de aceea multi oameni gresesc gandinduse mereu la ce a fost in TRECUT si de aceea uita de PREZENT si nu stiu sa isi traeasca viata si ceea ce iti ofera zi de zi ..:) traiti clipa ca e mult mai bine fara sa va mai ganditi la ce va fi maine ..:) asa suferiti mai putin :)

    RăspundețiȘtergere